Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++ | Serwer

Damian27515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wybitny z ciebie coder skoro kodu z msdn

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms737593%28v=vs.85%29.aspx

nie potrafisz skompilowac ani nie poszukasz bledow w google, tylko wpierdalasz tu skopiowany kod i cale logi, pzdr, to wlasnie takim bananowym programistom sie nie powinno udzielac pomocy, gdzie bol dupy, ktory wylewaliscie, gdy typo sie pytal o keyloggera, beka beka beka

i nie kompiluj tego w gcc tylko k***a geniuszu w visualu, taka rada na przyszlosc, msdn == duze prawdopodobienstwo ze kod pod visuala == nie kompiluj w cb/devcpp/qtcreator

ja nie rozumiem ludzi, ktorzy jak jeden typo kiedys, wpierdalaja 3 pliki zrodlowe kodu po 100 linii i k***a 200 linii errorow kompilatora i 'analizujcie debile, problem mam', uzywajcie mozgu ludzie

Opublikowano
i nie kompiluj tego w gcc tylko k***a geniuszu w visualu, taka rada na przyszlosc, msdn == duze prawdopodobienstwo ze kod pod visuala == nie kompiluj w cb/devcpp/qtcreator

I to jest powód do zmiany kompilatora?

z resztą się zgodzę.

Opublikowano

@Sopelek997

ja go nie namawiam do zmainy kompilatora, ale wklejanie kodu napisanego pod Vc do c::b jest dziwne, niedosc ze momentami 182631786312 bledow do poprawy to jeszcze czasami wcale sie nie skompiluje bez wiekszych/mniejszych modyfikacji, dlatego lepiej msdnowskie przyklady kompilowac na Vc

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...